Geef je op voor de workshop HSP in balans in september!

In mijn praktijk merk ik dat hooggevoelige mensen er soms alleen voor staan, in mijn workshops voor hooggevoeligen merk ik hoe goed het doet om her- en erkenning te vinden bij andere hoogevoeligen. De workshop Hooggevoeligheid in balans bestaat uit twee avonden zodat er voldoende tijd is voor het gesprek onderling.

Wat is hoogsensitiviteit?
Hoog gevoelige mensen hebben een zintuigenstelsel dat meer ervaart, meer opneemt, dan dat van de gemiddelde mens. Ook de informatieverwerking verloopt nauwkeuriger. Dat is voor hen vaak lastig, want zij merken zoveel zaken op en moeten dit allemaal verwerken wat de nodige energie kost. Bijvoorbeeld stemmingen van anderen worden  sterker aangevoeld en geregistreerd, zij merken vaak direct hoe het ècht met hun gesprekspartner gesteld is. Harde geluiden of veel lawaai vinden zij erg hinderlijk, soms op het onprettige af en grote mensenmassa’s vermijden zij liever. Vaak weet iemand van zichzelf niet dat hij of zij hooggevoelig is. In mijn praktijk merk ik wel degelijk dat hoogsensitieve mensen het moeilijk vinden om in balans te blijven.

Workshop
In de workshop HSP in balans geef ik handvatten om op een goede, fijne manier om te gaan met hooggevoeligheid, zodat je zult ervaren dat hooggevoeligheid geen last is, maar een gave. Ook reik ik makkelijke en praktische oefeningen aan die je in je dagelijks leven kunt gebruiken om beter in balans te blijven.
De afgelopen workshops zaten vol. Dit jaar wordt in september in Nijverdal weer een workshop georganiseerd. De workshops beginnen om 19.30 uur en duren tot ca. 21.30 uur. Ik vind het belangrijk dat de groep niet te groot is.

Dit is de laatste workshop HSP in balans van dit jaar.  Volgend jaar vinden er weer workshops plaats. Heb je interesse dan kun je je hier vrijblijvend voor aanmelden. Je krijgt bericht wanneer de workshop begint en kunt dan aangeven of je deel wilt nemen of niet.

Reacties van deelnemers
“Ik vond het erg prettig.. We konden heel fijn met elkaar praten. Eigenlijk was ik verbaasd dat de anderen hooggevoeligheid net zo ervaarden als ik”.
“Het was zo fijn, Hetty is heel rustig en geeft iedereen de ruimte. Ik heb heel veel dingen geleerd en gelukkig kregen we de oefeningen mee naar huis zodat ik er ook thuis mee aan de slag kan”.
“Ik vond het toch moeilijk om me te concentreren, het was wel spannend voor me.”
”Deze workshop is een echte aanrader.”

Kosten
De investering bedraagt 60 euro in totaal. Hier is bij inbegrepen de beide workshopavonden, koffie en thee en materiaal.