Workshop ‘HSP in balans’

Op donderdag 26 september en 3 oktober wordt de workshop ‘HSP in balans’ gegeven, een workshop voor hooggevoelige mensen.

De workshop bestaat uit twee avonden en wordt gehouden van 19.30 – 21.30 uur in ‘t Visnet aan de Grotestraat 68 in Nijverdal. We werken in een kleine groep.

HSP’ers voelen zichzelf vaak anders dan anderen. ‘Jij bent ook altijd zó gevoelig’, krijgen ze vaak te horen. Hooggevoelige mensen hebben een zintuigenstelsel dat meer ervaart, meer opneemt, dan dat van de gemiddelde mens. Dat is voor hen vaak lastig, want alles wat bij hen binnenkomt, moet ook verwerkt worden. Het lijkt alsof er geen filter is. Bijvoorbeeld stemmingen van anderen worden door hen sterker aangevoeld en geregistreerd, harde geluiden of veel lawaai ervaren zij als erg hinderlijk. Zij kunnen lang over opmerkingen van anderen blijven piekeren. In mijn praktijk merk ik dat hoogsensitieve mensen het moeilijk vinden om in balans te blijven en gevoeliger zijn voor stress.

In de workshop “HSP in balans” geef ik handvatten om op een goede, fijne manier om te gaan met hooggevoeligheid, zodat je zult ervaren dat hooggevoeligheid geen last hoeft te zijn, maar een gave die je gebruiken kunt. Ook reik ik makkelijke en praktische oefeningen aan die je in je dagelijks leven kunt gebruiken om beter in balans te blijven. Daarnaast is het fijn om met andere HSP’ers ervaringen uit te kunnen wisselen.

De kosten voor deze workshop van twee avonden, incl. koffie/thee en materiaal bedragen 62,50 euro.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hetty Nijmeijer-Senkeldam, tel. 06 -42471033 of per email info@balans-coaching.nl.