Hetty Nijmeijer

Hetty NijmeijerIk ben Hetty Nijmeijer-Senkeldam. In-Tens Consultancy heb ik opgericht omdat ik geloof in een praktische begeleiding van mensen die weer in balans willen komen. Niet altijd maar graven in je verleden, kijk naar je toekomst. Ik ben 57 jaar, getrouwd en moeder van twee pubers. Voordat ik kinderen kreeg heb ik veel gereisd over de wereld. Reizen vind ik heerlijk. Ik kwam fantastische mensen tegen en heb veel geleerd over leven in andere culturen.

Ik heb zelf een burn-out gehad. Ik had een geweldige, drukke baan en een heel leuk leven. Die burn-out was het ergste, maar achteraf gezien ook het beste wat me kon overkomen. Het was absoluut niet leuk: ik die altijd alles kon, was zo geveld dat ik alleen maar kon slapen…

Ik ben met mezelf aan de slag gegaan toen ik weer wat energie kreeg. Ik verdiepte me in burn-out en stress en raakte zo geïnteresseerd dat ik de opleiding tot stressconsultant ben gaan volgen. Die kennis en ervaring heeft zich vertaald in In-Tens Consultancy, mijn praktijk. Inmiddels ruim 15 jaar geleden. Intens omdat ik met hart en ziel werk, in-tens duidt op in spanning, tensie.

Steeds meer hooggevoelige mensen lopen vast. Zij raken overprikkeld, verliezen zichzelf. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in het coachen van HSP’ers. Het is mooi om mijn kennis en ervaring voor hen in te kunnen zetten.

Een ander onderdeel van mijn praktijk is traumatherapie. Het niet in balans zijn, komt soms voort uit trauma’s of nare ervaringen die mensen in hun leven hebben opgelopen. Korter of langer geleden. Een geweldige manier om hier mee aan de slag te gaan, is de methode EMDR die snel resultaat boekt.

Ik ben betrokken bij mijn cliënten, ik begeleid en ondersteun hen. Het mooiste van mijn werk vind ik dat mensen weer een nieuw evenwicht vinden, inzicht hebben gekregen en op een nieuwe manier verder kunnen. Niet mijn manier, maar de manier die bij hen past.

Vragen? Neem gerust contact met mij op.

Laatste berichten