Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Is dit het werk wat ik wil doen? Doe ik het met plezier? En als ik toch wat anders wil, wát wil ik dan? Weten wat bij u past, weten wat u wilt, uw eigen loopbaan vorm geven op een manier die ú op het lijf geschreven is. In een loopbaantraject coach ik u naar uw antwoorden.

Hoe?

In de gesprekken gaan we doelgericht aan het werk. Hierbij is het huiswerk dat u maakt een essentieel onderdeel. Op een veilige en speelse manier krijgt u inzicht in uw drijfveren, passies en uw functioneren.

Er zijn diverse trajecten mogelijk, afhankelijk van wat uw doel is. Wilt u duidelijk krijgen waar u op dit moment staat? Wilt u een kort traject waarin alleen de belangrijkste zaken besproken worden? Liever een uitgebreid traject waardoor u in staat bent een goed vervolg aan uw loopbaan te geven? Het is ook mogelijk de loopbaancoaching te combineren met persoonlijke coaching.

We kijken naar uw loopbaan tot nu. Wat is hier kenmerkend in geweest?

Ook uw levensloop kan aan bod komen. Welke rode draden kunnen we ontdekken? De daarop volgende gesprekken gaan over uw kwaliteiten, valkuilen, blokkades en uitdagingen. Waar bent u goed in? Wat houdt u tegen? Wat hebt u nog te leren? Deze gegevens vertalen we in een loopbaanperspectief dat u op het lijf geschreven is.

Het is mogelijk om aan het eind van de loopbaancoaching een rapportage  te ontvangen voor u en/of uw eventuele opdrachtgever. Hiermee heeft u een uitstekend document in handen waarmee u de eerste stappen op weg naar uw nieuwe loopbaan kunt zetten.

Soms wordt loopbaancoaching aangevraagd door het bedrijf waar u werkt. In dat geval zal ook een terugkoppeling met het bedrijf plaats vinden. Gegevens worden uitsluitend met toestemming van de cliënt verstrekt.

Loopbaancoaching komt niet voor vergoeding van zorgverzekeraars in aanmerking.

Laatste berichten